Sunday, 20 April 2014

Blog nabeelstories mencapai 700,000 pageviews



Assalamualaikum..


Tak tau kenapa mata masih tak boleh tidur. Dah lewat sangat dah ni. Biasanya waktu macam ni aku dah termimpi sang bidadari bersanggul empat berbaju sari. Dahlah esok kena kerja. Ni kalau lewat bangun esok, pastu lewat datang kerja, siaplah kena baham oleh sang manager! Hihi


Oh ya, sekarang ni aku busy sikit. Kerja part time sementara menghitung hari nak sambung belajar. Tawaran dah ada, tempat pun dah ada. Alhamdulillah bersyukur sangat sebab diberi peluang olehNya untuk menuntut ilmu lagi. Kalau nak tau kehidupan aku menuntut di IPT nanti, just ikut je blog ni. Confirm aku akan update kalau tak sibuk.


Eleh, aku cakap je nak update. Entry pengalaman di PLKN pon aku tak habis update lagi hihihi. Sorry guys. Aku memang takde masa sekarang ni. So korang tak boleh nak persalahkan aku lah ye. Maybe aku dah takkan update kot pasal tu. Cukuplah sekadar entry part one hari tu. Malam ni pon aku update entry sebab tak boleh tidur.


Selalunya memang aku akan cepat tidur sebab penat seharian bekerja kan? Oleh sebab aku tak dapat tidur hari ni, tangan ni pon jadi rajin pulak nak bukak blog. Alangkah terharunya aku bila tengok pageview blog aku dah mencecah 700,000 !


Alhamdulillah ! =)


Walaupun tak mantopppp macam blogger lain, tapi iols tetap bersyukur sebab bukan senang nak dapat pageview macam ni. Seribu pageview dalam sehari pon susah nak dapat. Maklumlah, blog NF ni cuma blog picisan je. Tak lebih dari itu.


Haaa kan dah update satu entry? Setakat entry pendek2 macam ni masih larat lah aku nak update. Kalau entry panjang berjela memang tak ah. Tak kuasanya aku nak update entry pepanjang di waktu macam ni. Dah lah penat. Nanti benda lain pulak yang aku carut. Tau lah NF ni suka mencarut kekadang tu.


Ok, just a simple entry. Itu je yang aku nak update. Bila tengah update blog, time tu jugak mata ni kuyu dan layu. Sengaja letewww cari pasal. Oh ya, sebelum aku terlupa. Thank you tau pada yang tak jemu-jemu singgah ke blog nabeelstories ni even sekarang aku dah jarang update! NF sangat menghargainya =) Bye.