Wednesday, 24 December 2014

Nothing to say. My current life



Assalamualaikum =)


Tadaaaaa finally I'm updating my blog! Setelah sekian lama tak berblog, well life aku sekarang agak sibuk. Sebab tu aku dah jarang tulis blog. Nak cakap sangat sibuk macam bohong je hahaha. Sebab masih je ada masa nak main 24/7 ponnnn. Sekarang baru ada masa nak update, sebab cuti krismas wokey! Tujuan update ni sekadar nak borak kosong je ngan korang, since takde apa yang menarik happened dalam kehidupan aku sekarang =')

Actually dah lama entry ni dalam draft, and malam ni baru beriya sangat nak update. Sebab utama adalah aku give up buat assignment, so memandangkan cuti baru je nak mula, taknak la stress kan diri sendiri kan.

Roommate pon dok bising cakap "Esok je la kau buat tu, kan kita cuti sekarang ni"

So bila fikir balik, ye tak ye jugak. Apa kejadahnya aku pergi buat diri sendiri stress masa cuti camni. Bangang abadi orang panggil hahaha. So untuk release tekanan yang sedia ada ni, better aku buat benda yang aku suka lah which is blogging!

Rasa macam awkward gila nak menaip sebab taktau apa nak cakap sebenarnya. I'm lack of idea. Kerja pon banyak lagi tak siap, berlambak dan bertimbun kat atas meja. Ni yang buat aku risau dan tidak berketentuan hala ni. Tapi aku masih pilih untuk berblog di saat-saat genting begini. Tapi since tengah cuti, relax lah braderrrrrr hehe :p

Oh ya apa yang aku tau, adik-adik form 3 yang ambil PT3 dah ambil result semalam kan? Apa yang aku boleh cakap ialah tahniah pada yang dapat result cemerlang, terutama yang dapat straight A's sebab aku tau bukan senang nak dapat. Kononnya PT3 ni susah gila nak mampus kan hahaha. Konon la, padahal bila kat U nanti lagi mencabar kot subjek dia.

Propa sangat korang ni tau. Relax sudah, tak payah nak emotional sangat. Siap ada yang bergaduh lagi kat social media pasal PT3. Oh yah, sensasi gituuuu. Manakala yang kurang puas hati dengan result mereka, takpa usaha lagi. Perjalanan korang masih panjang dik, SPM ada lagi *kemain bunyi macam tua sangat

Okay, macam meaningless sangat entry aku kali ni hahaha. Boleh lah dikategorikan sebagai random entry.

Roommate masa di matrik pahang =) kitorang satu kolej sebenarnya haha.

As you can see, gambar kat atas ni masa kursus kat matrik pahang. Masa tu matrik pahang ni sebagai pusat kitorang kursus la, sebab semua matrik hantar wakil seramai 10 orang kot atleast. Memang aku jumpa orang2 yang hebat belaka lah. Muka2 pon dah tau, ni mesti muka 4flat! Hahaha aku memang suka judge orang based on apa yang aku nampak :p

Apa lagi aku nak cakap?

Hahahaha okay fine. Itu saja lah kot. Btw, sekarang dah semester dua. Alhamdulillah result semester satu agak okay, tapi aku akan usaha lagi untuk dapat yang lagi baik semester dua ni. Doakan ya.

Ok bye =)